Szef kuchni

Oferta nr 10000-1168966179-S Zgłoszona przez: WK PODLASKA

oferta_icons_lokal
Bernau bei Berlin, Niemcy
oferta_icons_stawka
od 9.19 EUR na godzinę. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.
oferta_icons_data
od 10.04.2019 do 30.06.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Bernau bei Berlin, Niemcy

Zakres obowiązków:

Przygotowanie posiłków. Organizacja przepływu pracy w kuchni. Tworzenie menu. Robienie zakupów i odpowiednie przechowywanie produktów.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

15.04.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 9.19 EUR na godzinę. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką godzinową

Zawód:

Kucharz*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

NIE

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODLASKA

Adres jednostki:

Białystok,

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Kruszewska

Numer telefonu:

85 651 61 87

E-mail:

a.kruszewska@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim oraz dokumenty poświadczające kwalifikacje zawodowe proszę przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 10.04.2019 do 30.06.2019

Uwagi:

Pracodawca oferuje wsparcie w znalezieniu mieszkania.

Wymagania

Doświadczenie

Wymagane doświadczenie:

1 rok

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

średnie zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : przeciętna

Umiejętności:

Umiejętność pracy zespołowej.

Zawód:

Kucharz*

Wymagania inne

Wymagane 1-2 lata doświadczenia zawodowego. Podstawowa wiedza z zakresu przygotowywania i serwowania posiłków, kuchni a-la-carte, przystawek. Znajomość języka niemieckiego na poziomie A2 – B1.

Kod strony: #A1S02