Pracownik restauracji

Oferta nr 10000-1169965422-S Zgłoszona przez: WK PODLASKA

oferta_icons_lokal
Buckow (Märkische Schweiz), Niemcy
oferta_icons_stawka
od 9.19 EUR na godzinę plus napiwki. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.
oferta_icons_data
od 08.06.2019 do 31.10.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Buckow (Märkische Schweiz), Niemcy

Zakres obowiązków:

Obsługa gości, fakturowanie, obsługa bankietów, dekoracja stołu, serwowanie dań, obsługa restauracji, obsługa a la carte oraz obsługa rachunków i kasy.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

10.06.2019

Data zakończenia pracy:

31.10.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 9.19 EUR na godzinę plus napiwki. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką godzinową

Zawód:

Kelner*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

TAK

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODLASKA

Adres jednostki:

Białystok,

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Kruszewska

Numer telefonu:

+48 85 6516187

E-mail:

a.kruszewska@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim oraz dokumenty poświadczające kwalifikacje zawodowe proszę przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

3

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 08.06.2019 do 31.10.2019

Wymagania

Doświadczenie

Wymagane doświadczenie:

1 rok

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

średnie zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : dobra

Umiejętności:

Wiedza z zakresu gastronomii i hotelarstwa, przygotowywania napojów i żywności, serwowania posiłków w formie bufetu, obsługi kasy oraz obsługi restauracji.

Zawód:

Kelner*

Wymagania inne

Wiedza z zakresu gastronomii i hotelarstwa, przygotowywania napojów i żywności, serwowania posiłków w formie bufetu, obsługi kasy oraz obsługi restauracji. Motywacja, niezawodność, przyjazność oraz orientacja na klienta, zainteresowanie pracą, umiejętności komunikacyjne i zadbany wygląd oraz umiejętność pracy zespołowej. Znajomość języka niemieckiego na poziomie B2 – B1.

Kod strony: #A1S02