Kelner / Pracownik restauracji / Pracownik hotelu

Oferta nr 10000-1168361357-S Zgłoszona przez: WK PODLASKA

oferta_icons_lokal
Bad Wilsnack, Niemcy
oferta_icons_stawka
od 9.19 EUR na godzinę. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.
oferta_icons_data
od 08.06.2019 do 30.09.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Bad Wilsnack, Niemcy

Zakres obowiązków:

Kompleksowa obsługa gości.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

11.06.2019

Data zakończenia pracy:

30.09.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 9.19 EUR na godzinę. Wynagrodzenie zależne od doświadczenia zawodowego.

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką godzinową

Zawód:

Kelner*

Zapewnienie wyżywienia:

TAK

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo, osobiście

Nazwa jednostki:

WK PODLASKA

Adres jednostki:

Białystok,

Osoba do kontaktu:

Agnieszka Kruszewska

Numer telefonu:

+48 85 6516187

E-mail:

a.kruszewska@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim oraz dokumenty poświadczające kwalifikacje zawodowe proszę przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: a.kruszewska@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 08.06.2019 do 30.09.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

średnie zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :dobra, w piśmie : dobra

Umiejętności:

Ukończone szkolenie zawodowe lub doświadczenie zawodowe.

Zawód:

Kelner*

Wymagania inne

Wiedza z zakresu gastronomii i hotelarstwa, serwowania posiłków oraz obsługi restauracji. Motywacja, niezawodność, przyjazność, umiejętności komunikacyjne. Znajomość języka niemieckiego na poziomie B2 – B1. Doświadczenie w pracy w hotelu/restauracji byłoby atutem.

Kod strony: #A1S02