Kucharz

Oferta nr 10000-1171113383-S Zgłoszona przez: WK PODKARPACKA

oferta_icons_lokal
Cham, Niemcy
oferta_icons_stawka
od 13 EUR na godzinę w zależności od kwalifikacji
oferta_icons_data
od 25.07.2019 do 31.08.2019

Warunki pracy i płacy

Miejsce pracy:

Cham, Niemcy

Zakres obowiązków:

Przygotowanie różnych potraw. Tworzenie menu. Prace porządkowe oraz przyjmowanie i odbieranie produktów.

Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:

NIE

Wymiar czasu pracy:

1/1

Zmianowość:

inna

Liczba godzin pracy w tygodniu:

40

Data rozpoczęcia:

29.07.2019

Wynagrodzenie brutto:

od 13 EUR na godzinę w zależności od kwalifikacji

System wynagradzania:

Czasowy ze stawką godzinową

Zawód:

Kucharz*

Zapewnienie wyżywienia:

NIE

Zapewnienie zakwaterowania:

NIE

Zatrudnienie od zaraz:

TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:

NIE

Praca w wolne dni:

TAK

Sposób aplikowania

Sposób aplikowania:

kontakt przez OHP

Sposób kontaktu / przekazania dokumentów:

mailowo

Nazwa jednostki:

WK PODKARPACKA

Adres jednostki:

Rzeszów,

Osoba do kontaktu:

Hubert Podgórny

Numer telefonu:

+48 17 8523910 w.34

E-mail:

h.podgorny@ohp.pl

Język aplikacji:

niemiecki

Wymagane dokumenty:

CV w języku niemieckim, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe/ doświadczenie należy przesyłać na adres mailowy doradcy EURES: h.podgorny@ohp.pl W tytule maila proszę wpisać numer oferty pracy i nazwę stanowiska.

Pozostałe dane

Liczba miejsc pracy:

1

W tym dla niepełnosprawnych:

0

Termin oferty:

od 25.07.2019 do 31.08.2019

Wymagania

Wymagania konieczne

Wykształcenie:

zasadnicze zawodowe, typ :gastronomiczne

Znajomość języków:

niemiecki, w mowie :przeciętna, w piśmie : słaba

Uprawnienia:

ukończone szkolenie zawodowe

Umiejętności:

bardzo dobra wiedza w zakresie przygotowywania żywności

Zawód:

Kucharz*

Wymagania inne

Wymagane ukończone szkolenie zawodowe i doświadczenie zawodowe. Bardzo dobra wiedza w zakresie przygotowywania żywności. Umiejętność pracy zespołowej, lojalność i uczciwość. Wiedza z zakresu higieny żywności. Znajomość języka niemieckiego na poziomie co najmniej A2.

Kod strony: #A1S02